Restaurantul Conacului


Uneori, fericirea e un pranz
de duminica, langa semineu.

 rezervari@conaculmaldar.ro                        Maldaresti, judetul Valcea        0758 222 929 | 0744 394 362 | 0744 643 303

In jurul legendelor, taifasul se-ntinde si-ti aprinde pofta de mancare…

ARMONIA GUSTURILOR TIHNITE

La conac, momentul mesei e organizat “ca odinioara”, langa semineu, cu tacamuri si sfesnice elegante, lumina suava si muzica cu staif.

Meniurile noastre sunt inspirate de ospetele boieresti – adevarate mese-foileton, in straturi si etape: de la delicioasele hors d’oeuvres la felul principal, ritualul ceaiului cu prajituri de casa, dar si “tratatia cu cafea” , asa cum era facuta demult de vel-cafegiul boieresc.

Traieste savoarea.

Momente delicioase, alaturi de cei dragi tie.

Obiceiul bun al prinzului in familie la sfirsit de saptamina.

UN RITUAL DE
RASFAT

In ambianta fermecatoare a restaurantului nostru, mesele in familie sunt cea mai buna ocazie de a sta la taifas pe indelete impreuna cu ai tai. Cateva ore delicioase in care va puteti bucura de o masa buna si de liniste, ca sa puteti incepe senini o noua saptamana. Suntem aici ca sa gazduim povestile pe care le aveti de impartasit – emotiile voastre, bucuria, rasfatul…

Gastronomia inseamna buna-dispozitie si apropiere…

MENIURI CU POFTA DE VIATA

Meniurile’ conacului. tinem mult la acest plural.
La noi nu exista o lista prestabilita, à la carte. Exista, in schimb, ‘Prinzul boierului’, ‘Cina domnitei’ sau ‘Dineul dichisit al jupinesei’.
Momente culinare – diferite, asa cum oamenii sint diferiti, asa cum anotimpurile au fiecare aromele lor. Fiecare masa e o secventa de 3-4 preparate, in care singurele ‘reguli’ sint armonia si savoarea.

O colectie de stari de bine…

AICI, TIMPUL CURGE DELICIOS.

Restaurantul nostru este deschis si oaspetilor ce nu sint cazati la conac, pe baza de rezervari. Cum viata e facuta din multe sarbatori, aniversari, nuntiri si alte asemenea zaiafeturi cu multime de oaspeti, e bine ca inainte de un popas la noi sa ne contactati pentru a va retine o masa, ori doua, ori trei – dupa cum va e voia!

Nunta la Conac


Pur si simplu, de neuitat.