Evenimente
La Conac


Momentele în care va regasiti.

 rezervari@conaculmaldar.ro                        Maldaresti, judetul Valcea        0758 222 929 | 0744 394 362 | 0744 643 303

Timp petrecut în rasfat – cu familia, sau cu familia mai mare, de la birou.

EVENIMENTE DE NOBLETE

Stim ca exista momente pe care vi le doriti “ca-n povesti”. Nunta voastra, sau o aniversare speciala, un teambuilding, sau pur si simplu ocazia de a-ti invita prietenii sau colegii într-o ambianta legendara, de unde sa va întoarceti cu amintiri nepretuite.

Traieste armonia.

Fiecare detaliu al evenimentului vostru e perfect.

Experientele care va aduc împreuna…

EVENIMENTE CORPORATE

Se spune ca pentru a vedea lucrurile mai limpede, uneori nu e nevoie decat sa le privesti din alt unghi. La fel stau lucrurile si cu planurile sau strategiile de companie. Se vad, pur si simplu, mai clar atunci cand totul în jur e armonie.
Si dupa ce ati trecut cu bine prin toate cifrele si prezentarile, totul poate continua atat de firesc la o masa împodobita cu sfesnice, flori si clondiruri. O masa unde sa va adunati cu totii, sa împartasiti povesti, sa va descoperiti, sa va redescoperiti…

Momentele voastre cele mai pretioase…

EVENIMENTE DE FAMILIE

Colectia voastra personala de bucurii, emotii, taifas – amintiri pe care vi le fauriti împreuna cu cei pe care îi iubiti. Toate acestea, traite în ambianta reconfortanta a conacului, între povesti de demult si detalii de eleganta.
Fie ca e vorba de o aniversare, un botez sau pur si simplu o masa în familie, revederea e întotdeauna pretioasa si merita însotita de un meniu delicios, lumini delicate si momente pe care sa vi le amintiti mereu cu drag.

Magie la scena deschisa…

NUNTA VOASTRA LA CONAC

E momentul vostru – traiti-l din plin!
Bucurati-va de întalnirea cu cei dragi si de petrecere. În jurul vostru, fiecare detaliu va fi de poveste. De la ambianta la meniu, totul va fi cu grija mestesugit pentru a compune o istorie unica, conturata dupa personalitatea voastra, în capitole fermecatoare.

Descopera arta


Momentelor de relaxare