Cazare la conac


Uneori, fericirea înseamna,
pur si simplu, odihna revigoranta.

 rezervari@conaculmaldar.ro                        Maldaresti, judetul Valcea        0758 222 929 | 0744 394 362 | 0744 643 303

E timpul sa te cufunzi în rasfat boieresc…

Camere de Poveste

Camerele conacului sunt încaperi “de poveste” ce poarta numele unor personaje din vechime. Fiecare camera e un ansamblu rafinat, în care mobilierul istoric autentic, grinzile vechi si covoarele traditionale sunt armonios îmbinate cu cele mai moderne detalii de confort.

Lasa-te în voia rasfatului si vei descoperi ca boieria tine de o dispozitie a sufletului, si nu de rang. Sa iei ce-i mai bun de la viata si sa faci din fiecare moment un deliciu.

Traieste rasfatul.

Momente de ragaz, ca odinioara.

Povestea se tese din detalii…

AI UN RAGAZ DE NOBLETE

În conac e cultivat cu precadere stilul brîncovenesc, dar exista si camere decorate cu mobilier Biedermayer, Alt Deutsch, sau chiar in eclecticul stil Empire. Fiecare element de décor a fost atent ales pentru a reconstitui atmofera in care traiau boierii nostri din secolul 18. Astfel, sederea ta la conac e o adevarata calatorie în timp, în lumea farmecului boieresc de altadata.

Aici vezi totul mai limpede…

PRIVESTE VIATA DIN CERDAC

De-aici, din cerdac, priveau viata si boierii olteni de altadata.
Erau vesti bune cînd nu se vedea nimic în departare – niciun nor de praf ridicat de goana vreunui pîlc turcesc. Boierul putea astfel sa se întoarca la ale lui, sa-si duca alene amiaza la împlinire tragand din ciubuc, cu o dulceata cu apa rece, ori un sfant somnic.

Rasfatul. Si farmecul sau irezistibil…

AICI E CUIBUL TAU DE TIHNA

Fiecare din cele 18 camere ale conacului îsi are povestea sa, încrustata în detalii sarmante: mobilier istoric autentic, scoarte si covoare traditionale, lazi de zestre si panzeturi scrobite.
O poveste reconfortanta, în care te poti cufunda ca sa uiti de orice zgomot si iures al lumii de azi. Pentru ca uneori, viata merita traita asa cum o traiau boierii nostri de-altadata. Între perne moi, în lentoare si momente dichisite. În rasfat.

Descopera Savoarea


Olteniei Autentice